Menu Luk

Eftersøgningshistorier

Aici, Else og vielsesringen

Nogen gange er det bare EKSTRA dejligt at være eftersøger.

En  dame, på over 90 år, mister  sin ægtemand gennem 74 år. En stor sorg. Efter hans død, tager hun hans vielsesring på sin finger- den betyder rigtig meget for hende. Dagen efter kaster hun lidt med bold med en af plejecentrets terapihunde og mister ringen på græsplænen. De kan ikke finde ringen. Personalet kontakter Eftersøgningstjenesten og Aici og Else bliver tilkaldt.

Ringen er tabt på et område på ca. 50 x 30 m. Else inddeler plænen i små “imaginære” felter, som et efter et, gennemsøges grundigt af Aici.  Efter 15 minutter, holdes en lille pause og Aici får lidt vand. De genoptager eftersøgningen, og kort tid efter, bliver hans søg mere intenst og han søger ihærdigt i et område ved et bed, med blomster og små træer. Området er svært, fordi bygningerne omkring ligger tæt- det føre nemlig færd opad, og væk fra hvor ringen befinder sig.
Men den erfarne hund, ved hvad han har med at gøre, og kort tid efter, logre han med halen og han samler forsigtigt den lille og tynde ring op, som efter 74 års ægteskab, kun er ca. 1 mm bred.

Glæden er stor og alle giver kram til både Else og Aici. En rigtig dejlig oplevelse for alle.

 

 

 

Scooby, Else og nøglebundtet

Sammen med min gule makker Scooby, var jeg på en spændende opgave. Et nøglebundt var tabt i tæt græs 45 dage tidligere ! Og det havde regnet en hel del i den periode ! Det VAR svært. Scooby så flere gange ud til at have fært, men han kunne ikke helt lokalisere den.
Men efter ca. 20 minutters koncentreret søg, lykkedes det at finde dem- jeg var SÅ stolt af min dygtig hund !
Hvilken dejlig følelse – aldrig havde han fundet noget, der havde ligget SÅ længe !