Hvalpehold/opstartshold

Holdet er for dig, der lige har fået hundehvalp, eller har en hund, der ikke har trænet før, eller ikke har benyttet den træningsmetode vi bruger.

På holdet lærer du lettere lydighedsøvelser som f.eks. sit, indkald, gå pænt, miljøtræning og socialisering. Vi har også for sjov øvelser, næsearbejde og leg med din hund. Du kan også få en snak om evt. udfordringer, om hvordan du kan aktivere din hund og udveksle erfaringer med de andre hundeejere.

Holdet har et forløb på 12 uger, delt op i 6 gange Begynder og 6 gange Fortsætter. Holdet vil være en blanding mellem teori og øvelser, og du vil få en grundig introduktion i den træningsmetode vi benytter i DcH Silkeborg. Du kan læse mere om træningsmetoden her

Prisen for forløbet er 1450 kr. Dette dækker træningsgebyr og medlemsskab i DcH Silkeborg, samt bogen ”Klikkertrening for din hund”, skrevet af Morten Egtved og Cecilie Køste.

Næste hvalpehold starter onsdag d. 16/1 kl 18:30, hvor der er infoaften uden hund. Første træningsgang med hund er søndag 20/1 kl 10:00, derefter ligger træningen om lørdagen kl 10:00. Der er i alt 12 træningsgange inkl infoaften.

Skriv til izabellasofia@live.dk for tilmelding